De beste kant van Hotel Baai van de Somme

Aansluitend gingen wij tot Mers-les-Bains, een charmante badplaats betreffende Art Nouveau villa’s in alle mogelijke pastelkleuren. Een plaats waar jouw jouw in een Belle Epoque waant, de periode wegens de Eerste Wereldoorlog waarin een enorme economische toename plaatsvond en het zag je aan alles!

Daarna fietst u dan ook een "witte route", ons geweldig pad voorbij de zandduinen van dit Kanaal en achteraf keert u dan ook terug naar Saint-Valéry.

Een Côte d'Azur is een van 's werelds meest geliefde bestemmingen. We zetten een 10 mooist bezienswaardigheden aan een Côte d'Azur op een rij.

Ga eropuit en haal het meeste uit je trektocht via een verschillende populaire bestemming in Frankrijk te ontdekken.

Inbegrepen Parc du Marquenterre 2h Vergeet zeker niet een momentje te ophouden in het park, net zoals de talloze vogels gedurende hun jaarlijkse migratie tussen Scandinavië en Mauritanië. Luister aandachtig tot de informatie en tips betreffende

De grootste zeehondenkolonie leeft in het gebied rondom de Baai over een Somme. Voordeligste regio teneinde deze te gadeslaan, is op dit kiezelstrand bij Le Hourdel. Dit kan van drie uur voor het laagtij is tot plusminus een paarënhalf uur erna.

Die ruime en aantrekkelijk opgezette 3-kampeerplaats is terrasvormig. Camping Chateau des Tilleuls heeft mooie grote plaatsen en iedereen bezit zijn persoonlijk waterkraan. Op deze camping zijn veel andere speelmogelijkheden wegens jong en oud en kan zijn er een heerlijk verwarmd zwembad.

Jagers benutten welke teneinde op eenden te jagen vanuit hun verdekt opgestelde jachthutten. Verder deze tocht moet jouw betreffende ons gids produceren. Een gids welke het gebied op hoofdhaar duimpje heeft, is Odile. Je kunt haar reserveren via haar webshop. Zij kan zijn helaas louter franstalig. Dus zul je dit Frans moeten beheersen teneinde haar uitleg kompleet te begrijpen.

Zichtbaar: Wil je daar absoluut aangaande bestaan het je niks mist gedurende je bezoek met de Baai aangaande een Somme? Dan is er juist nieuws, omdat wij deden alvast weet het opzoekingswerk wegens je. Download je gratis route via de Baai over de Somme ofwel onze stadswandeling in Saint-Valery-sur-Somme ofwel wandeling in Amiens.

Op de drooggevallen zandbanken ligt een grote kolonie zeehonden vervolgens lekker uit te rusten. Af en toe draaien ze hun snoet richting dit zonnetje, teneinde te genieten met de weldadige warmte. Loop niet zelf op eigen gebeurtenis Logeren Baai van de Somme over de drooggevallen gedeelten. Het drinkwater is verraderlijk en kan wellicht vlug stijgen.

Le Crotoy is een aantrekkelijk stadje, gelegen met de Baie de Somme. Een plaats vormt een perfecte uitvalsbasis vanwege dit verkennen aangaande een spectaculaire baai. Le Crotoy bezit ernaast ons heel rijke cultuur en geschiedenis. Zo heeft Jeanne d’Arc in dit kasteel van Le Crotoy vastgezeten en heeft Jules Verne in een stad gewoond en bezit hij er zijn opwindende roman “Twintigduizend mijlen tussen zee” geschreven. Dit kan zijn ons pittoresk stadje met antieke vakwerkhuizen, gezellige restaurantjes en plaatselijke winkels.

Noodzakelijke cookies bestaan er teneinde de basisfuncties zodra paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten betreffende een site geoorloofd te vervaardigen. Zonder deze cookies mag de site niet naar behoren functioneren.

De gebruikers prijzen die vakantiewoning met. We selecteren vakantiewoningen betreffende een hoogste scores aangaande gebruikers betreffende Holidu en verschillende aanbieders om beste capaciteit te garanderen.

Dit omvangrijke voordelig over deze locatie is dat je betrouwbaar dichtbij een zeehonden komt. Parkeer jouw wagen op de parking juiste einde aangaande de Chemin aux Raisins en jouw voorbij komt ze alang zowat liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *